tracking

С колело в планината ни трябва…

Всеки един колоездач има аксесоари, дажанти и всичко свързано с велосипеда в своя гараж. В един момент всички тези неща може да са ви в повече. Но, в един момент трябва да сортирате тези, които ще са ви най-необходими. С колело в планината ни трябва…

За да ви помогнем в това, ние създадохме списък с аксесоари за велосипеди, които трябва да имате:

  • Предпазна каска

Каските за велосипеди са една от най-важните покупки сред моторните аксесоари. Те са необходими, за да ви защитят в случай, че паднете. Уверете се, че сте закупили подходящата каска, тъй като тези аксесоари потенциално могат да спасят живота ви. Не се препоръчва на никого да кара колело без каска.

  • Бутилка с вода

Винаги, когато карате колело и най-вече, когато сте в планината е необходимо да имате бутилка с вода. Бутилката трябва да е монтирана на удобно място, за да може лесно да достигнете до нея. Много е важно да я почиствате от вереме на време, за да не се получава утайка на дъното. Никога не забравяйте да си вземете вода, за да се насладите на пътешествието си в най-голяма степен.

  • Резервни части и инструменти за велосипеди

Случвало ли ви се е да срещнете някой велосипедист да бута колелото си?  По-добре е да сте подготвени. Винаги носете кутия с инструменти и ръчна помпа в случай, че завършите с плоска гума.

  • Подсилващи храни

Много е важно да се зареждате с енергия, когато карате по тези пътеки. Енергийните храни са чудесен метод за поддържане на силата ви. Намерете нещо здравословно и питателно, тъй като това определя ефективността, която получавате от своето колоездене.

  • Комплект първа помощ

Няколко одрасквания по пътеките не би ви изплашило. Но може да се случи да паднете или да се нараните по-сериозно. Подгответе се за това с комплект – първа помощ. Това е нещо много важно за вески колоездач, което наистина не трябва да забравяте. Вашият комплект за първа помощ трябва да включва марля, антисептични кърпички, лепенки и превръзки.

  • WD-40 – Силиконова смаска на спрей

И един много важен продукт, който също ще ви бъде полезен е WD-40. Може да го използвате най-вече преди да тръгнете към планината. Уникална велосипедна смазка за велосипедна верига. Блокира корозията, отблъсква влагата, спира ръждата и още над 2000 приложения.

И така, вече имате 6 необходими аксесоара за планинскиs ви велосипед, които определено трябва да имате при своите пътешествия. Носете ги винаги със себе си, за да бъде изживяването наистина приятно. Возете се забавно и карайте безопасно. Вече знаете какво ще ви е необходимо и не су чудете – С колело в планината ни трябва…

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube

Опровержение

Предоставените и описани приложения за продуктите на WD-40 са изпратени на WD-40 Company от самите потребители. Тези приложения не са тествани от WD-40 Company и по никакъв начин не представляват препоръка за приложение от страна на WD-40 Company. Бъдете адекватни и изключително разумни, всеки път когато ползвате продуктите на WD-40 Company. Винаги следвайте посочените инструкции и внимавайте за всички предупреждения, отпечатани върху опаковката.

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2020 WD-40 Company