tracking

Как да се погрижим за циповете?

Как да се погрижим за циповете?

Нищо не би могло да развали така успешно настроението на пътуващ човек, както един лошо плъзгащ се цип. Не си мислете, че Вселената сигнализира – край на едно незабравимо пътуване. Напротив, точно сега е моментът да се замислите за смазване на ципа с мултифункционалния WD-40. Научете – Как да се погрижим за циповете?

В такъв момент е добре да не се поддавате на негативни настроения, а да действате с нашия приятел WD-40, като отделите не повече от 5 минути, за да разбарете как точно действа.

Стъпка 1: Поддържайте циповете (на куфарите) чисти

Едва ли някой би се усъмнил в нашите наблюдения, но връщайки се от, било то къмпинг, далечно пътуване или друг тип екскурзия, в циповете (на куфарите) често попада прах, ситни песъчинки и други миниатюрни дразнители. Тези малки гадинки могат лесно да увредят нормалния ход/движение на ципа. За тази цел е пепоръчително да почистите/измиете ципа по следния начин.

Това може лесно да свършите, успоредно докато почиствате стаята си. Вземете чиста кърпа с власинки, така че те да могат да навлязът, докато едновременно ползвате топла вода с малко сапун. Внимателно почистете зъбците на ципа, така че те да не бъдат увредени власинките на кърпата. Уверете се, че мръсотията, заедно със сапунената вода са изтласкани от вътрешността на ципа.

Ако имате нужда от бързо почистване, може също да продължите с така наречения консервиран въздух. Консервираният въздух за тези, които не са запознати с термина, е метод, който ползваме за почистване на клавиатури.

Стъпка 2: Смазвайте циповете (на куфарите) посредством WD-40

Съществуват различни средства, с които лесно може да смажете ципове на често употребявани куфари. Добър пример биха били; бяла свещ, балсам за устни, зехтин, графитни моливи (за чувствителни ципове) и други. Ако все пак гореизброените се провалят, има и други опции, които със сигурност ще свършат изключително добра работа.

Нашето предложение тук е мултифункционалния WD-40, който не само ще смаже циповете на багажа ви, но ще се погрижи те да бъдат освободени от всякакъв вид ръжда или корозия. Този продукт е известен с това, че отблъсква влагата и водата, така че той би бил изключително безвреден за вашите ципове.

Най-добрия начин за тестване на ципа, е при затворен цип. Нанесете малко количество от WD-40 върху чиста къра, след което нанесете съдържанието върху цялата дължина на ципа. Сега хванете ципа и раздвижете в двете посоки. Повторете движението няколко пъти. Уверете се, че почиствате излишните остатъци от WD-40 с помощта на кърпа. Повторете цялата процедура (нанасяне на WD-40 по цялата дължина на ципа и раздвижване в двете посоки) още веднъж, в случай че има нужда.

Финално, не забравяйте да измиете ръцете си, след употреба, особено ако част от продукта е останал по ръцете ви.

Получихте ценна информация – Как да се погрижим за циповете?  Сега може да пътувате без никакви грижи.

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube

Опровержение

Предоставените и описани приложения за продуктите на WD-40 са изпратени на WD-40 Company от самите потребители. Тези приложения не са тествани от WD-40 Company и по никакъв начин не представляват препоръка за приложение от страна на WD-40 Company. Бъдете адекватни и изключително разумни, всеки път когато ползвате продуктите на WD-40 Company. Винаги следвайте посочените инструкции и внимавайте за всички предупреждения, отпечатани върху опаковката.

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2020 WD-40 Company