tracking

Как да реогранизираме гардероба си за зимата?

Как да реогранизираме гардероба си за зимата? Зимата не само чука на вратата, но се е настанила с пълна сила у дома. Все по-често представлява проблем, когато стане въпрос за подходящо топло или по-леко облекло. Предвид променлиовото време, този въпрос става все по-често задаван, особено в сутрешните часове. От ниски сутрешни температури до сравнително високи такива се сблъскваме вече все по-често.

Ако все още не сте предприели промени, сега е моментът да го направите. Планирането и реорганизирането на гардероба, ще допринесе за сутрешната по-бърза подготовка и определено за по-малко стрес при подбора на дрехи.

Проверка на всичко присъстващо в гардероба

Започнете с прибиране на нещата, от които следващите няколко месеца няма да имате нужда. Това са къси поли, панталони, летни ризи, както и други  подобни, неподходящи за зимата. За всеки случай, може да оставите някоя любима лятна риза, която може да потрябва при появило се парти на топло и закрито място. Ако имате летни дрехи, които са загубили всякаква сантименталност към Вас или пък са вече поостарели, ги заделете за рециклиране на текстил или за други социални проекти.

Пране, химическо чистене и отделяне за социални проекти

Преди да прехвърлите зимните дрехи в гардероба, а летни в необходимите кашони, е добре да прецените, кои от всички тези дрехи подлежат на, било то пране, химическо чистене или директно заделянето им към така наречените социални проекти. Не бързайте с прибирането на летните дрехи преди да изперете тези, които имат нужда. По същия начин действайте и със зимните. Почистете, изперете и подгответе топлите дрехи, така че утре, когато бързате за работа или среща, да няма лоши и неприятни изненади. Всичко се случва, а последното нещо, което искате да ви се случи, е изцапана или недобре изглеждаща дреха за важно събитие.

Шопинг в началото на зимния сезон

За онези, които вече са отделили някаква част от гардероба си, за рециклиране и искат да запълнят празнините, може да направят един планиран шопинг. Това обаче съвсем не е задължително. Отделена стара дреха съвсем не означава, закупуване на нова така на всяка цена.

Почистване, освежаване и стягане на гардероба

Как да реогранизираме гардероба си за зимата?  Предполага се, че при движението на толкова дрехи, ще се вдигне много прах. Препоръчваме да освежите гардероба, като го изчистите основно и като смажете пантите на крилата му или релсите, в случай че вратата му се движи по такива. В тази ситуация мултифункционалния спрей #WD40 ще свърши чудесна работа. Никой не обича скърцанията, още повече трудно подвижните врати.

 

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube

Опровержение

Предоставените и описани приложения за продуктите на WD-40 са изпратени на WD-40 Company от самите потребители. Тези приложения не са тествани от WD-40 Company и по никакъв начин не представляват препоръка за приложение от страна на WD-40 Company. Бъдете адекватни и изключително разумни, всеки път когато ползвате продуктите на WD-40 Company. Винаги следвайте посочените инструкции и внимавайте за всички предупреждения, отпечатани върху опаковката.

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2021 WD-40 Company