tracking

banner superbikes 1920x385
WD-40 British Superbikes

Отбор WD-40® British Superbikes

GR Motorsport LTD се ражда през 1995 година от сътрудничеството между Тони Робинсън (спонсор) и Брент Глодин (съзтезател).

Създаването на отбора идва в момент, когато заради нараняване Брент преждевременно трябва да прекрати участието и кариерата си в Шампионата по мотоциклетизъм.

Решено е опита и оборудването да не бъдат просто похабени, а да бъдат използвани за подпомагане на млади таланти.

Настоящата цел на отбора, като доминиращ Британския шампионат (2016) е развитието на млади таланти със съзтезатели от Британските Супербайк серии.

Лиъм и Алстар се състезават за Stauff Conncet Academy, която е създадена през 2014 година с цел развитието на млади британски таланти. Това помага и на двамата да се състезават успешно в съответните Шампионати и да развиват уменията си до най-високо ниво.

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Спортни постижения

  • trophy 13 титли от Британския шампионат
  • trophy 1 Европейска титла

Отборът

mason law 18

Маскън Лоу

Мейсън се присъединява към отбора през 2017 година, за да се състезава в Британските Супербайк серии през следващата 2018, в клас 1000 куб.см след като има редица успехи при 600 кубиковите машини.

Мейсън стартира кариерата си още в ранна възраст, главно в офроуд състезания.  През 2012 година се мести при пистовите мотори с незабавен успех – печели Националния Kawasaki шампионат за младежи в първото му издание.

Прозвище: Разбойникът
Рожденна дата: 25-11-1995
Роден град: Бенфлийт
Любима писта: Cadwell Park

liam delves bsb

Liam Delves

Лиам е най-младият състезател в отбора, който се състезава в HEL Motostar Performance Chamionship. Лиам вече показа големи обещания и талант. Като предишен шампион на NG National GP125, Лиам знае как да спечели и със сигурност ще продължи с отбора си. Далеч от пистата, Лиам обича да ходи на фитнес и да играе видео игри.

Прозвище: Delvesy
Рожденна дата: 22-7-2000
Роден град: Birmingham
Любима писта: Donnington

alistair seeley 18

Alastair Seeley

Алстеър Сийли се присъединява към отбора за сезон 2018. Той ще се състезава за WD-40 Stauff Connect Academy в Superstock 1000 шампионата.

Алстеър, който е известен с твърдия си стил на каране, добавя опита си от Британския шампионат, за да атакува още веднъж Титлата, в клас, в който е доминирал през изминалите години.

Прозвище: Wee Wizard
Рожденна дата: 04-10-1979
Роден град: Carrickfergus
Любима писта: Snetterton

Социални ангажименти

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2021 WD-40 Company