tracking

Как да почистим замъглените фарове?

Как да почистим замъглените фарове?

Фаровете на колата ви не светят толкова ярко, както преди? Забелязвате конденз? С времето, фаровете на автомобила започват да изглеждат замъглени и потъмнели. Нашето кратко ръководство, ще ви помогне да се справите с този проблем.  Следвайте нашите 4 лесни стъпки,  за да се радвате отново на чисти, блестящи и напълно изрядни фарове.

И така да започваме – Как да почистим замъглените фарове?

Необходими материали

  • мултифункционален спрей WD-40

  • чиста кърпа

  • парцал

  • гъба

  • топла сапунена вода

  • микрофибърна кърпа

Стъпка 1: ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Преди да започнем със същинското почистване, трябва да сме сигурни, че повърхността на фаровете е почистена от натрупани външни наслагвания, прах и мръсотия. Грабнете парцал и старателно забършете повърхността на фаровете.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Стъпка 2: ПРИЛОЖЕТЕ WD-40

Сега, след като повърхността е изчистена от външните замърсявания е време да продължите със същинското почистване. Напръскайте достатъчно количество от мултифункционалния спрей WD-40 върху чиста кърпа. Забършете старателно цялата повърхност на фаровете.

ПРИЛОЖЕТЕ WD-40

Стъпка 3: ПОВТОРЕТЕ

След като приключите с почистването на единия  фар, повторете същата процедура и върху другия фар. Уверете се, че сте сложили достатъчно количество от WD-40  върху чиста кърпа и сте забърсали старателно цялата му повърхност.

ПОВТОРЕТЕ

Стъпка 4: ПОЧИСТЕТЕ И ПОДСУШЕТЕ

След като приключите със забърсването с WD-40 почистете повърхността с помощта на гъба и топла сапунена вода. Това ще помогне за отстраняването и на последните остатъчни отлагания и мръсотии. На финала, вземете чиста микрофибърна кърпа и подсушете добре повърхността на фаровете.

ПОЧИСТЕТЕ И ПОДСУШЕТЕ

ЗАКЛЮЧЕНИЯ:

Почистването на захабените автомобилни фарове първоначално може да ви се стори предизвикателна и трудна задача. Само с няколко лесни стъпки се убедихте, че ако разполагате с подходящите материали, може да се справите лесно и качествено, сами с тази задача. Вече може да сте спокойни. Замъглените ви фаровете са с перфектен блясък, имате отлична видимост през нощта и автомобилът ви е напълно изряден за движение по пътищата.

Ако искате да купите някои от продуктите на WD-40 натиснете тук !

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube

Подобни Ръководства

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2021 WD-40 Company