tracking

Как да отстраним остатъци от лепило?

Как да отстраним остатъци от лепило? Люспите от лепило могат да бъдат изключително неприятни и упорити за отстраняване от всяка повърхност. Не се отчайвате обаче, тъй като ние сме Ви подготвили ръководство за справяне с този проблем. Не е задължително да полагате кой знае какви усилия, а само да следвате стъпките за лесно и ефективно премахване на лепило без професионална намеса.

И така започваме: Как да отстраним остатъци от лепило?

 

Необходими материали

  • WD-40 Мултифункционален спрей

  • Скрапер или острие

  • Чиста кърпа

  • Топла сапунена вода

  • Гъба

  • Парцал

Стъпка 1: Изстъргване на остатъците от лепило

Започнете със скрапер или някакво острие, като съвсем деликатно и внимателно изстръгвате остатъците от повърхността. Придържайте скрапера хоризонтално върху повърхността, така че да не я нараните.

 

Изстъргване на остатъците от лепило

Стъпка 2: Нанасяне на мултифункционален продукт WD-40

В случай, че има места от повърхността, където все още се намират трудно отстраняеми остатъци, е добре да повикате на помощ мултифункционалния спрей #WD-40. Нанесете продукта директно върху третираната повърхност и го оставете да поеме за няколко минути.  След като течността попие достатъчно добре, вземете кърпа и почистете мястото. Повторете процедурата или нанесете толкова пъти, колкото сметнете за необходимо до пълното отстраняване на лепилото.

Нанасяне на мултифункционален продукт WD-40

Стъпка 3: Почистване

След като отстраните люспите ще усетите едно задоволство от добре свършената работа. Сега е време за цялостно почистване на повърхността. Вземете кофа, напълнете я с топла сапунена вода след което, финално, с помощта на гъба или чиста кърпа, накиснете и почистете третираната повърхност. Това последно “упражнение” ще отстрани  лепкавите малки петна, които са трудно видими за окото, но се усещат при докосване на повърхността.

Почистване

ЗАКЛЮЧЕНИЯ:

Толкова е лесно, колкото и звучи. От сега нататък може да сте абсолютно спокойни, когато се сблъскате с подобен проблем. Отстраняването на лепило и неговите остатъци, от повечето повърхности, вече не са проблем за Вас!

Ако искате да купите някои от продуктите на WD-40 натиснете тук !

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube

 

Подобни Ръководства

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2021 WD-40 Company