tracking

Как премахвате следи от вода по огледала?

Как премахвате следи от вода по огледала? Искате ли да премахнете следите и петната от огледало за по-малко от 15 минути?

Прозорците и огледалата, било то в банята или кухнята, са най-често замърсените места във всеки дом.

Петната мога да бъдат от всякакво естество, но най-често срещаните са от вода. Съществуват няколко техники за отстраняването им, но в случай, че водата е с по-твърда консистенция, това може да създаде малко повече неприятности, тоест ще се наложи да потъркате малко по-упорито. Споделяме Ви няколко лесни стъпки за бързо отстраняване на въпросните неприятели.

В това ръководство ще научите – Как премахвате следи от вода по огледала?

Необходими материали

  • бял оцет

  • вода

  • чиста и подходяща кърпа

  • мултифункционален спрей WD-40

Стъпка 1: НАТУРАЛЕН РАЗТВОР

Направете си, в домашни условия, разтвор с оцет и вода. Необходимо е да разпределите поравно съдържанието между водата и оцета.

pexels karolina grabowska

Стъпка 2: ПРЕМАХВАНЕ НА НЕПРИЯТЕЛИТЕ

Подгответе си кърпа, накиснете я във вече получения разтвор и започнете с почистването. Уверете се, че ползвате подходяща кърпа (чиста и сравнително нова).

brendan church 4bfkx8g419q unsplash

Стъпка 3: СПРАВЯНЕ С ПО-УПОРИТИТЕ ПЕТНА

В случай, че петната са по-трудни за отстраняване, може да пробвате следния трик. Задръжте накиснатата кърпа върху замърсените части за няколко секунди, така че киселинността на оцета да неутрализира минералите в твърдата вода.

почистване на огледала

ЗАКЛЮЧЕНИЯ:

Също така, добър вариант за отстраняване на петна от огледала, е мултифункционалния спрей WD-40. В случай, че предпочетете да прескочите стъпките, изброени по-горе, WD-40 е Вашето най-подходящо решение.

Едно от най-големите предимства на WD-40 е, широко-спектърното му нанасяне, тоест разпознаваем е с хилядите си приложения. Този невероятен продукт позволява да бъде ползван за различни цели: за защита и поддръжка на градински инструменти, за разхлабване на ръждясали винтове, за освобождаване на клеясали механизми, за спиране на различни видове скърцания и още много други приложения. #WD40 е известен с това, че има над 2000 приложения.

Ако искате да купите някои от продуктите на WD-40 натиснете тук !

Подобни Ръководства

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2021 WD-40 Company