tracking

Как да почистим свещници с WD-40®?

Как да почистим свещници с WD-40? Най-вероятно много от вас притежават вещи, със сантиментална стойност, които често заемат място на масата или секцията по време на семейни вечери и големи празници. Веднага се сещаме за старите, но ценни свещници, които са ни подарък от някоя баба и които са спомен за години напред. Този тип предмети имат нужда от честа поддръжка и задължително полиране. Стандартните препарати за метал и сребро, могат да бръкнат дълбоко в нашите джобове.  Така че това ръководство ще ви помогне.  Можете лесно, бързо и сравнително бюджетно да върнете блясъка и свежестта на този тип предмети.

И така да започваме – Как да почистим свещници с WD-40?

Необходими материали

  • Свещници

  • Чиста кърпа

  • Кърпа за полиране

  • Мултифункционален продукт WD-40

Стъпка 1: ПОДГОТОВКА

Тъй като свещниците са ценни предмети, и никой не иска те да пострадат, ние ви съветваме да нанесете малка част от WD-40 върху дъното, така че да тествате продукта върху метала.  Този бърз тест, ще ни спести много главоболия и по този начин ще работим безпроблемно до завършека на цялата процедура.

Стъпка 2: ПРИЛОЖЕНИЕ

След като се уверите, че продукта е в сходство с металната повърхност, може да продължите напълно спокойни. Вземете свещника и го разположете върху хоризонтална повърхност. Нанесете мултифункционалния продукт върху чиста кърпа и с подходящите движения изчистете цялото тяло на предмета.

Стъпка 3: ФИНАЛЕН ЗАВЪРШЕК

След почистване на свещника, вземете полираща кърпа, с която финално ще повторите същите движения. По този начин ще придадете блясъка, който може би до сега не сте си и представяли.

ЗАКЛЮЧЕНИЯ:

В заключение, можем да кажем, че сега си имаме чисто нови свещници и макар на много години, тяхното самочувствие е вече налице. Този така ценен продукт, освен за свещници, може да намери още куп интересни приложение в домакинството.

Ако искате да купите някои от продуктите на WD-40 натиснете тук !

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube

 

Подобни Ръководства

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2021 WD-40 Company