tracking

Продукти

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

www.denicom.bg

WD‑40 Specialist®

dynamic arc

WD‑40 Specialist®
Продуктова линия

За по-специфичните дейности

untitled design (43)
untitled design (7)

Продукти от серията WD 40 Specialist разработена специално за занаятчии и професионалисти от различни браншове.

Нашата WD‑40 Specialist серия осигурява на професионалисти от различни браншове възможността да изпълнят с лекота специфичните си задачи. Прецизирахме нашата серия Multi-Use Product, за да ви предложим професионална гама от смазки, греси и почистващи препарати. Всички флакони от серията Specialist, разполагат с Smart Straw апликатор (“Умна сламка”) и със Spray 2 Ways технология позволяваща широко и прецизно изпръскване дори и на най -труднодостъпните места.

untitled design (4)

Обадете се на специалистите за решаването на специфичните задачи!

Разчитайте на WD‑40 Specialist при интензивна употреба и за решаването на по-специфични и тежки задачи. Например, нашата високопроизводителна Бяла Литиева Грес работи отлично при екстремни натоварвания и е идеална за прилагане при връзки метал с метал . Може също да използвате нашите високоефективни Тефлонови, Антифрикционни или Силиконови смазки.

untitled design (5)

Каквито и да са вашите нужди, WD‑40 Specialist ще отговори на тях.

Нашата WD‑40 Specialist серия предлага отлична селекция от греси и обезмасляващи продукти. Fast Drying Contact Cleaner (Почиствател за контакти) е вашето решение за почистване на електрическите компоненти на вашите устройства. С негова помощ ще отстраните безпроблемно остатъците от масло, мръсотия, прах, флюс както и следите от конденз. Fast Release Penetrant -нашата Бързоразхлабваща смазка ще проникне на труднодостъпни места и ще улесни разхлабването на блокирали механизми и елементи.

WD‑40 Specialist® Продукти

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

www.denicom.bg