tracking

Лесно отстраняване на стикери и етикети

Въведение :

Представете си, че току що сте си закупили нови обувки, но точно този етикет, там върху дясната или лявата подметка Ви пречи да ги обуете веднага. Представете си друг сценарий, не по-малко приятен, където върху новата стъклена ваза или стъклено шише е останала ценови стикер от магазина. Сега си представете, че се опитвате да го свалите с нокти, но съвсем не ви се получава.

Да, на всеки се е случвало да се сблъска с подобна ситуация, но не изпадайте в паника. Мултифункционалният  продукт #WD40 е тук за да спаси положението.

Съществуват най-различни начини за отстраняване на стикери или етикети, било то със сешоар или пък със зехтин, но в повечето случай, говорим за отнемане на много време или оставане на неприятни мазни петна по повърхността. С помощта на мека кърпа или гъба, мултифункционлния продукт WD40 ще свърши чудесна работа. Нанесете няколко пъти върху повърхността и обърнете внимание на това, как с този продукт няма да има излишни остатъци или пък следи от мазни петна. Ще останете изключително доволни от бързото и напълно отстраняване на стикери или етикети от подметки на обувки, вази, стъклени бутилки, пластмасови шишета, кутийки от CD-та, стъкла, прозорци и куп други повърхности.

главен герой на деня:

WD-40 MUP

Необходими продукти :

  • WD-40 Мултифункционален продукт
  • Микрофибърна кърпа
  • Гъба
  • Скрапер (не е задължителен), или подобен остър предмет (със заострен връх) с цел лесно отстраняване на етикети / стикери

стъпка 1 : нанасяне на продукта

Лесно отстраняване на стикери и етикети

Започнете с главния герой на деня – WD40 и една чиста кърпа под ръка.  След което разклатете флакона добре, така че съдържанието му да бъде готово за нанасяне. При нанасяне дръжте флакона в изправена позиция (освен ако не сте с новата версия, където нанасянето може да бъде и в обърнато положение) и  нанесете обилно количество, така че след малко етикета да се повдигне. Препоръчително е да ползвате версията с така наречената “УМАНА СЛАМКА”, за още по-прецизно нанасяне на продукта.

стъпка 2 : оставете да подейства

Лесно отстраняване на стикери и етикети

Веднъж след като сте нанесли съдържанието, оставете да подейства/поеме за няколко минути, така че стикера или етикета да бъде отстранен с лекота. Ще забележите, как продукта започва своето действие под стикера, между лепилото и повърхността. Колкото по-дълго го оставите да подейства, толкова по-лесно ще стане отстраняването на стикера.

стъпка 3 : отстранете етикета

Лесно отстраняване на стикери и етикети

Започнете с леко повдигане на едно от ъгълчетата. Обърнете внимание това, колко лесно ще започне да се случва. Ако все пак стикера се окаже твърде упорит, използвайте скрапер или подобен остър предмет, като се опитайте да отстраните остатъчното лепило под етикета. Благодарение на активната си формула, с WD40 отстраняването на остатъчното лепило трябва да се случи с лекота.  Ако има нужда повторете нанасянето на спрея още веднъж, в случай на много упорити стикери или етикети.

стъпка 4 : почистете повърхността

Лесно отстраняване на стикери и етикети

След отстраняване на етикета или стикера, почистете повърхността с гъба или мокра кърпа. Накрая, за завършек на процедурата, полирайте повърхността с мека микрофибърна кърпа, така че последните следи от лепило да изчезнат напълно. След приключване на процедурата, мястото трябва да изглежда така, сякаш никога не е имало стикер или етикет.

заключение :

Като допълнителен бонус от нас, тук може да разгледате и многото други предложения с полезни приложения на мултифункционалния WD-40. Този продукт е наистина магически и сега, в сезона на пролетните почиствания, Ви препоръчваме да прехвърлите нашите съвети за качествено и бързо почистване на дома.  Ще очакваме Вашите мнения, снимки и коментари по темата на нашата Фейсбук страница @WD40Bulgaria с хаштаг #wd40bulgaria.

Ако искате да закупите WD-40 натиснете ТУК

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube

Опровержение

Предоставените и описани приложения за продуктите на WD-40 са изпратени на WD-40 Company от самите потребители. Тези приложения не са тествани от WD-40 Company и по никакъв начин не представляват препоръка за приложение от страна на WD-40 Company. Бъдете адекватни и изключително разумни, всеки път когато ползвате продуктите на WD-40 Company. Винаги следвайте посочените инструкции и внимавайте за всички предупреждения, отпечатани върху опаковката.

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2020 WD-40 Company