tracking

Как да премахнем драскотините от автомобила?

Как да премахнем драскотините от автомобила? Драскотините по автомобилната боя обикновено са причинени от различни ситуации. Неправилно паркиране, вандализм, катастрофа и различни други злополуки, които могат да причинят драскотини. Въпреки че могат да нарушат цялостния външен вид на вашата кола, не е нужно да използвате скъпи и професонални продукти или курс за премахване на драскотини от боя. Всичко, от което се нуждаете, са следните съвети, които могат да ви помогнат да възстановите външния вид на автомобила ви.

Как да премахнем драскотинте по автомобилната боя с паста за зъби

Стъпка 1

Първо трябва да проверите, колко дълбоки са надраскванията.Може да прокарате ръка върху надрасканата част и да устетите, колко големи са пораженията. Ако тези драскотини са дълбоки, тогава ще ви трябва професионални продукти за премахване на драскотини (споменати по-долу).

Стъпка 2

Преди да изполдвате пастата за зъби, първо трябва да се убедите, че повърхността на колата е абсолютно чиста. С почистването може да се заемете вие или да  закарате колата си на автомивка.

Стъпка 3

Когато вече сте сигурни, че колата ви е чиста, можете да нанесете около четвърт размер паста за зъби върху влажна кърпа от микрофибър. Тук искаме да добавим, че избелващите пасти за зъби се представиха най-добре в нашите експерименти.

Стъпка 4

Сега с кръгови движения започнете да обработвате наранената повърхност. Трябва да продължите да го правите, докато пастата за зъби не се разпредели достатъчно добре по повърхността, накрая почистете остатъка от паста, който е останал.

Стъпка 5

Повторете процеса още веднъж и след това напръскайте колата си с маркуч и подсушете със суха кърпа от микрофибър. Ще се изненадате да откриете, че по повърхността на колата ви няма повече драскотини!

И отново идва въпросът: Как да премахнем драскотините от автомобила?

Представяме ви един магически трик: WD-40

Ако стратегията за паста за зъби не работи, това не означава, че трябва да отидете до най-близкия сервиз и да платите огромна сума за възстановяване на боята. Имаме още един трик, който е много лесен и успешен.

Ако надраскването е в по-тежка форма, тогава трябва да се въоръжите с този чудотворен продукт „всичко в едно“. Всичко, което ще трябва да направите, е да напръскате малко WD-40 върху засегнатата зона и да оставите да престои за няколко секунди.

След това можете да използвате парче плат за почистване на повърхността на колата си или другия вариант, който е по-предпочитан е да използвате и микрофибърна кърпа. Повторете процеса толкова пъти, колкото сметнете за добре; резултатът е, че автомобилът ви е все едно излязъл от магазина.

И на финал! Вече знаете как да премахнете драскотини от боята.

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube

Опровержение

Предоставените и описани приложения за продуктите на WD-40 са изпратени на WD-40 Company от самите потребители. Тези приложения не са тествани от WD-40 Company и по никакъв начин не представляват препоръка за приложение от страна на WD-40 Company. Бъдете адекватни и изключително разумни, всеки път когато ползвате продуктите на WD-40 Company. Винаги следвайте посочените инструкции и внимавайте за всички предупреждения, отпечатани върху опаковката.

Свържете се с нас

Деником ЕООД София 1592 София Еърпорт Център бул. “Христофор Колумб” 64 Сграда В.02

© 2020 WD-40 Company