5 важни проблема за решаване. Всяка година трябва да си създаваме план, кои са важните неща от ежедневието и как те ще ни помогнат да се справим по-добре с реализирането на различни проекти. И така представяме ви 5 важни проблема за разрешаване.

Как да се справите със скърцането на врататта

Не оставяйте на заден план малките проблеми от ежедневието за утре, а действайте още днес! Сложете край на непрестанно скърцащия звук от вашата врата. Решете проблем номер едно с многофункционалния продукт WD-40  ! Едно от най-известните му приложения е да спре скърцането на вратата.

Как да се справите с тази задача :

  1. Разклатете добре флакона.
  2. Напръскайте го върху пантите на вратата с помощта на удължителната сламка.
  3. Избършете излишния продукт с кърпа, за да предотвратите капенето на продукта върху вратата или стената.
  4. Отворете и затворете вратата, за да може продукта да навлезе добре в скърцащите панти.

Усещате ли разликата? Движението е плавно и без шум!

Можете да направите същото на вратите на автомобила, пантите на вградените шкафове и др.

Още един съвет: може също да напръскате WD-40 в ключалката на вратата, за да се прочисти и да улесните отключването и.

Възстановете запасите от инструменти

Добрият майстор има качествени инструменти! Така че помислете за попълване на вашата кутия с инструменти с тези, които ви липсват.

И не забравяйте WD-40 Specialist, за да попълните вашата колекция! Продуктите на WD-40 Specialist ще ви помогнат при поддръжката и ремонта, от поддръжката на автомобила до основните ремонтни дейности.

Организирайте гаража си

Често, когато влезнем в гаража си няма къде да стъпим, защото е препълнен с ръчни инструменти, механични и електрически инструменти, мотори, коли, стари кутии, които не смеем да изхвърлим… защото си казваме, “може да ми потрябва”, и така гаражът започва да прилича на разхвърлен склад.

Тази година се мотивирайте и вложете повече от себе си, подредете целия гараж! Например, създайте пространство, където ще закачите ключовете, отвертките, клещите и други ръчни инструменти.

Споделете своето ноу-хау с най-малките

Страстта към Направи си сам се предава от поколение на поколение. Направете така, че да се включи цялото семейство в подредбата на гаража, в изграждането на нови шкафове, дъска за рязане и работна маса. Оргранизирайте племенниците си и всички деца в дома ви! Именно като се учат от вас, това ще им бъде от полза и за техни начинания. Положителното е и, че по този начин се обединяват всички и се раждат нови идея, много смях и накрая създавате нещо заедно, което ще бъде един приятен спомен от това  DIY преживяване.

Ако имате затруднения, потърсете помощта на професионалист

И накрая, бъдете внимателни и не влизайте в нещо, което е извън вашия контрол. Следвайте последната ни добра самостоятелна практика: обадете се на професионален или по-опитен роднина, за да започнете работа в по-големи проекти за обновяване.

Всичко, което трябва да направите, е да приложите тези добри практики! И не се колебайте да споделите вашите творения Направи си сам с нас в нашата Facebook страници или Instagram профил.

Изгледайте видеото на нашия приятел от BGCarsUnited за приложенията на WD-40. Надяваме се, че ще ви е от полза.

Ако искате да купите някои от продуктите на WD-40 натиснете тук !

5 важни проблема за решаване – надяваме се, че сме ви били от полза с тези съвети.

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube