Направи си сам – Коледна украса! Коледа наближава и вече трябва да  помислите за декорации. Не е нужно да харчите много пари, когато можете сами да създадете декора. Забавно е, а най-хубавото е, че можете да направите това с приятелите и семейството.

Ето няколко лесни и страхотни декоративни проекти  – Направи си сам – Коледна украса!

 Направи си сам – искрящи коледни украшения

Ако имате някакви стари крушки, ще ви свършат работа. Те могат да бъдат използвани за създаване на няколко искрящи коледни украшения, за да украсите дома си. Добавете малко лепило към крушките с помощта на четка и добавете някакъв цветен блясък (направете го внимателно). Убедете се, че блясъка е поставен добре, преди да добавите още. Навийте метален конец за бродиране и го залепете към основата на крушката. След това украсете стените си, като използвате вашите творения.

 Направи си сам – ангели от коркова тапа

Някои ангели от коркова тапа са още едно чудесно допълнение за вашия декор. Всичко, от което се нуждаете за тези красоти, са няколко коркови тапи, дървени топки, панделка, канап, пистолет за горещо лепило и някакъв маркер с фини връхчета. Вземете малките дървени топки и нарисувайте вашите ангели върху тях. Ако имате малко руж, тогава можете да ги използвате, за да създадете розови бузи. Ако не, тогава винаги можете да използвате някакъв маркер (създайте ангела, който искате да имате.) Залепете ангелските глави към горната част на корковите тапи с помощта на пистолет за горещо лепило (направете това внимателно!). Завържете парче канап около вратовете им и също направете примка за връв. Прикрепете го към гърба на тапата и използвайте няколко панделки, за да направите панделка. След това ги прикрепете към гърба на тапата, за да направите на ангелите крила. Вече имате, няколко прекрасни ангела, които да са част от вашия дом.

 Направете си сам –  Коледни възглавнички

Колко е хубаво, когато влезнеш в някой дом и видиш красиви коледни възглавнички върху дивана.  Наистина е много лесно и вие да си направите. Купувате си обикновена лъскава, червена възглавничка. От някоя кинкалерия избирате коледни панделки и различни коледни аксесоари, които могат да се лепя. Отново ще ви е необходимо пистолет за горещо лепило, за да може да ги залепите. Можете да бъдете толкова креативни, колкото искате  (всичко е свързано с предпочитанията.) Когато го направите сами, възможностите наистина са безкрайни.

Забавлявайте се с творенията си.

Зимните празници ни създават настроение и желание да бъдем креативни с украсата в дома и офиса. Но има и моменти в които студеното време ни създава затруднения. Затова сме създали един интерес блог за – Първа помощ с WD-40 през зимата. Малко повече информация никога не е излишна. Никога не се знае в каква ситуация можем да изпаднем.

 

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube