След направената равносметка от изминалата година, дойде момента, в който е добре да вземем важни решения, които да улеснят живота ни. Как  ще се случи това ли? Ако все пак имате намерение това да се случи и да направите живота си по-лесен, е добре да се запасите с мултифункционалния продукт WD-40. Този  така необходим спрей ще ви помогне в ежедневните задължения през цялата година. Разгледайте нашите съвети, защо е подходящо и препоръчително да Започнете Новата Година с WD-40!:

Предотвратява появата на ръжда

Със сигурност във всеки дом има метални предмети или елементи (част от интериора), които след известно време са застрашени от появата на ръжда по тях. Ако искате годината ви да премине под знака на “Не На Ръждата”, то е добре редовната поддръжка и обгрижване на въпросните, било то инструменти, дръжки на врати, аксесоари или друг вид екипировка. Със сигурност WD-40 ще предпази всички тях от бича на ръждата.

Отстранява ръжда

Съвсем не е необхоидмо да започвате новата година с подмяна на вече ръждясали инструменти, аксесоари или други елемнти във вашия дом. Все още има надежда за тяхнто спасение. Вместо да стартирате годината с подмяна на всичко хванало ръжда, е препоръчително да се запасите с мултифункционалния WD-40. Този уникален продукт, не само ще предпази инструментите от евентуална ръжда, но лесно може да съдейства с отстраняването на такава. Това би било един добър старт за новата година.

Премахва следи от пастели

В случай, че при накой от вас, годината е приключила със следи от пастели по стените, съвсем не се отчайвайте. Не е необхоидмо да мислите за смяна на мазилката. Всичко, което трябва да направите, е да напръскате WD-40 върху всички следи причинени от пастели, след което да избършете със суха кърпа. Петната от пастели ще изчезнат, а боята под тях все още ще е там. Тази процедура ще ви спести много главоболия и допълнителни ремонтни дейсност за през годината. Преди употреба, съветваме винаги да тествате продукта встрани (върху малка повърхност), за да се уверите, че този продукт е подходящ за тази мазилка.

Премахва петна от боя по плочки

С мултифункционалния продукт WD-40, не само ще се справите с все още незасъхналата боя, но ще отстраните и най-упоритите пръски по вашите плочки.  Преди да нанесете WD-40, напръскайте една малка част встрани, за да тествате, дали този продукт е подходящ за вашите плочки. Нанесете от продукта върху мека кърпа или парче плат, след което започнете да търкате върху желаната зона. Важно е да проверите, дали помещението, в което работите, е добре проветрено. Това е така, защото при продължително нанасяне от продукта, миризмата е възможно да бъде пренасищаща. След тази процедура, ще бъдете спокойни, тъй като няма да се налага да сменяте зацапаните плочки. Накрая, не забравяйте да измиете ръцете си добре и да почистите третираното място, тъй като може да има остатъчни следи, които да доведат до пързаляне.

Поддържа струните на китара в отлично състояние

Нанесете малко количество от WD-40 върху мека кърпа, след което нанесете по дължинта на струните. Този уникален продукт ще съхрани и ще предпази струните от корозия. Тази процедура може да повтаряте всеки път след като приключите с ползването на китарата. Добър начин да зпочнете музикално Новата гоидна.

Удължава живота на автомобили, велосипеди и екипировка

Повечето хора разчитат на това, да поддържат и обгрижват, било то своя автомобил, велосипед, инструменти, домашно оборудване или други, само веднъж годишно. Повярвайте ни, едногодишната поддръжка е недостатъчна грижа при условие, че всички от горепосочените се ползват целогодишно. Повечето от нас, разчитат на едногодишната поддръжка, поради финансите, които могат да отделят. За да сте спокойни, че редовното и целогодишно обслужване, няма да е прекалено скъпо, ви препоръчваме да се запасите с WD-40 и от верме на време да го ползвате по предназначение. По този начин, с тази редовна грижа, ще избегнете всички скъпо струващи вреди или щети. Започвайки новата година с презапасяване от мултифункционалния WD-40, си осигурявате не само спокойствие за себе си, но и гаранция за дълъг живот на всичко скъпо струващо във вашия дом.

Отстранява различни видове следи и петна

Със сигурност сте забелязвали, че по пода на кухнята винаги има осттатъчни следи от какво ли не. Решете проблема си с WD-40. Той е отличник в това си отношение. Нанесете от спрея върху петната, било то от кафе, чай, засъхнало сладко, супи, мазнотии и други. Повърхността няма да бъде увредена, освен това не се изисква да полагате толкова усилия. Не забравяйте, че трябва да поддържате зоната вентилирана. Също така не забравяйте да измиете третираното място с вода, за да не остане хлъзгаво.

Отстранява остатъци от леипло

След поредния ремонт вкъщи, без необходимите защитни  ръкавици винаги остават следи от използваното лепило. Не е нужно да се притеснявате. Ако имате WD-40 под ръка, просто нанесете малко количество върху пръстите си и продължавайте да ги търкате, докато ръцете ви се върнат към нормално състояние! Може да използвате WD-40 и за отстраняване на лепило от други повърхности. Не забравяйте да измиете добре ръцете си след използване на WD-40.

Всяко едно от гореизброените приложения е твърде вероятно да се случи по всяко време през годината. В тази връзка, нашият съвет е винаги да имате WD-40 под ръка, тъй като не се знае, за какво и кога бихте имали спешна нужда от него. Започнете Новата Година с WD-40 без излишни притеснения и се запасете с този мултифункционален “Life Saver”.

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube