Входната врата не може да се плъзне

Може да забележите, че входната врата не може да се плъзне в даден момент. Това е много вероятно да се дължи на натрупване на мръсотия. С тази статия ще разберете, че можете да поправите това.

 Какво да направите, ако входната Ви врата не се плъзга

  1. Входната Ви врата не се плъзга: Почистете замърсяванията по вратата

 Известно е, че плъзгащите се врати са магнити за всякакъв вид мръсотия – независимо дали трохи от храна, трева, буболечки, козина от домашни любимци, прах, мръсотия – както Вие го наречете. Входната врата трудно ще се отваря, ако не се грижите за почистването и.

Ще трябва да започнете с почистването на всички видове отломки около и вътре в коловозите на входната врата. Препоръчваме Ви да почистите с прахосмукачката си и след това да забършете с парцал и четка. Освен това ще откриете, че старите четки за зъби имат силата да вършат чудеса. Ако не искате да ги използвате, опитайте четка за фугиране.

След като всички по-големи отпадъци бъдат почистени, можете да продължите напред и да използвате влажна гъба за почистване над и вътре в коловозите на входната врата. Ако все още мислите, че вратата на терасата няма да се плъзне ефективно, опитайте да я отворите и затворите няколко пъти.

  1. Входната Ви врата не се плъзга: Използвайте WD-40

Вашата входна врата няма да се плъзга, ако не я смазвате редовно. Препоръчваме Ви да използвате WD-40. WD-40 помага за премахване на лепкави остатъци, мазнини, замърсявания и клеясали механизми.

  1. Входната Ви врата не се плъзга: Регулиране на височините на ролерите

Ако досега не сте забелязали, в долната част на вратата има две малки дупки. Те са сложени, за да регулирате височината на ролката на Вашата врата. Може трудно да ги откриете, защото често са покрити с пластмасови тапи.

Извадете тези тапи и внимателно използвайте отвертка, и затегнете или разхлабете винтовете, за да регулирате височината. Докато правите това, опитайте да плъзнете вратата отстрани, за да проверите дали проблемът Ви е решен.

 

  1.   Входната Ви врата не се плъзга: Опитайте консултация с професионалист

Ако сте направили всичко по силите си и все още Вашата врата не може да се плъзне – тогава опитайте да получите помощ от професионалист. Те трябва да могат да ви помогнат.

Посетете нашия уеб сайт за повече информация. Прочетете съвети и трикове, които може да приложите или просто научете повече за нашия продукт тук.

Прочетете и други наши предложения за:

Харесайте ни и в Facebook

Последвайте ни в Instagram

Гледайте нашите видеа в YouTube